W tę magiczną noc

Krzysztof Kowalski.

Uśpij swoje myśli

w kołysance wieczornego snu

złoto szmaragdy i diamenty

zamień na magiczny pocałunek


 

Uśmiechnij się

niech smutek

odleci jak latawiec

w stronę chmur

rozpalając żar

w twoim zagubionym sercu. 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
Krzysztof Kowalski.
Krzysztof Kowalski.
Wiersz · 23 listopada 2019
anonim