jak pisać wiersze to z miłości
jak śpiewać to punk rocka
jak kochać to przyrodę
jak odlecieć to z ptakami
próżna wolność miedzy nami
jak mnie zabijesz to raz
narodzę się po raz drugi
takim Robin Hoodem być
jak kraść to miliony z Amber Gold
jak całować to księżniczki
niekoniecznie z burdelu
żaby zielone właśnie one
są słodkie jak nasze teściowe