mały głośny
wszystko słyszy szybko biega
wychowany wyćwiczony
strzelaj
bij
już padają muchy duże
śmieje się
a - myślały - wielki pan
pękła bańka
niebo łyka szklane domy
czuwaj
drżyj
plan i wieże - na kolana
ciemno w gardle ścisk
i pik pik
samo