Bez

Konrad Koper

Drzewo bez korzeni.

Dom bez fundamentów.

Zdanie bez akcentów…

 

Radość bez nadziei.

Miłość pozbawiona :

powabu, oddania…

 

Obrazy maluje

wierszokleta piórem:

krzywym, twardym, „kaczym”.

 

 

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 27 listopada 2019
anonim