Haiku - Odwrócone zdobnictwo

Krzysztof

Księżyc zawitał

laka czarna odkrywa

Srebrną ćwiarteczkę

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Krzysztof
Krzysztof
Wiersz · 1 grudnia 2019
anonim