Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Krzysztof
Haiku - Ciągle zielono
Haiku - Ciągle zielono
Krzysztof
Ciągle zielono. Pająk krzyżak - Pan Bóg
zaplątał się w bluszczu.
Lubię
1
Krzysztof
Wiersz · 1 grudnia 2019
Konrad Koper
Super !
Lubię
·
Zgłoś
·
4 lata
Piotr Szczepański
Biedaczysko:)
Lubię
·
Zgłoś
·
4 lata
×
Zgłoś obraźliwe treści