syn człowieczy
kieruje swoją uwagę
do wnętrza siebie
psychologowie głębi
wyjaśnili teorie chaosu
złotą proporcją
ale nie są w stanie
umiejscowić
wcielenia osobliwości
w multiwersum
spirali fibonacciego
w muszli ślimaka
jego zamieszkania