Posłuchaj posłańców króla

Markus

Zbliża się koniec systemu cierpień i zła

Misternie utkanego z egoizmu i draństwa

Na fundamencie kłamstwa.

Ludzie tego nie wiedzą

A przecież prowadzi ich "władca".

Następnym porankiem, gdy przyjdą do Ciebie posłańcy króla

Zerwij łańcuchy z bram swego serca.

Posłuchaj wieści bo czas ucieka

A stary świat zagłada czeka.

Po co więc zwlekać udając greka.

Markus
Markus
Wiersz · 5 grudnia 2019
anonim