Wśród gwiazd

Krzysztof Kowalski.

Myśli powracały

z nad chmur

zasłaniając

tamte wspomnienia

 

W sercu pozostał żar

który pozostawił ślad

z namiętnych pocałunków

z tamtych letnich chwil

 

I wspomnień przy blasku księżyca

i spacerów na promenadzie

wśród wzburzonych fal

i namiętnych uczuć

które rozpaliły żar

unosząc ich postacie

wśród gwiazd.

 

Krzysztof Kowalski.
Krzysztof Kowalski.
Wiersz · 9 grudnia 2019
anonim