Niezapomniane chwile

Krzysztof Kowalski.

 

Dni mijały

godzina za godziną

czas przemijał

jak w zegarze

 

W myślach pozostały chwile

które rozpalały w sercu płomień

w wakacyjne letnie dni

na słonecznej plaży

 

Wśród kolorowych palm

na hiszpańskiej riwierze

deptaku przy powiewach wiatru

i dotyku jej delikatnych dłoni

które rzucały czar

magią unosząc ich w obłokach

poza chmurami nad powierzchnią

połączonych miłością dwóch serc.

 

Krzysztof Kowalski.
Krzysztof Kowalski.
Wiersz · 10 grudnia 2019
anonim