Dadaizm

Konrad Koper

Pajacyk który kiwa się przypadkowo,

gdy gra nieznana muzyka,

budzi podejrzenie.

 Krytycy doszukują się : „ tak, nie…”

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 10 grudnia 2019
anonim