W ten magiczny wieczór

Krzysztof Kowalski.

Pokaż swoje marzenia

podczas wieczornego snu

niech wiatr zanuci ci melodię

otulając cię wśród chmur

 

Zakochaj się

niech samotność

odleci wraz ze smutkiem

w stronę gwiazd

rozpalając płomień

w twoim rozżarzonym sercu.

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
Krzysztof Kowalski.
Krzysztof Kowalski.
Wiersz · 12 grudnia 2019
anonim
  • Krzysztof Kowalski.
    Konrad Koper Chciałem dzisiaj przeczytać wiersze od tej kobiety co dostała nagrodę Nobla bo podobno pisała poezję, ale niestety nigdzie w sieci nic nie ma.

    · Zgłoś · 4 lata temu
  • Konrad Koper
    Piękne. Niestety sztandarowe...

    · Zgłoś · 4 lata temu