proszę, proszę - cichy głos
co się stało ?
zawsze gnało koni sto
tupot wielki i rżenie szkapy
niepojęte - duże chrapy
o - przy płocie laska czeka
i szykują nosze z kocem
i pokora
i tęsknota
przydusiła muchy w nosie
tak, tak - bardzo proszę
kto zatańczy dziś z kokosem
czas prosi ....