Wśród kolorowych barw

Krzysztof Kowalski.

Chwile oddalały się

w kierunku chmur

popychając miłość

w stronę gwiazd

 

Aby zaznaczyć na niebie

płonący żar

i namiętne uczucie

które połączyło ich serca

 

 

Nierozerwalną więzią

w śród kolorowych barw

i błękitu jej oczu

błyszczących pachnących włosów

i nieziemskiej postaci

którą czarowała  cały świat.

 

Krzysztof Kowalski.
Krzysztof Kowalski.
Wiersz · 13 grudnia 2019
anonim