W pętli miłości

Krzysztof Kowalski.

Wabi mnie sieć

którą rozłożyłaś

światło przyciąga

jestem już blisko

pozwól złapać mi oddech


 

Otwórz na chwilę okno

tylko ten jeden raz

pozwól spojrzeć jeszcze na chmury

zanim oddam ci swoje serce

i zamknę w klatce naszą miłość

zatapiając klucz w oceanie wspomnień.

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Krzysztof Kowalski.
Krzysztof Kowalski.
Wiersz · 13 grudnia 2019
anonim