skok w bok

Irena Świerżyńska

oko jeszcze trochę śni

dłoń  już  szuka

gdzie 

jesteś  -  ty

 

o - jest  ciepło

czuję

miło

słodki czas

 

a  -  teraz razem 

skok  w  bok

 

smacznego...

 

 

Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 14 grudnia 2019
anonim