ucieknijmy stąd

Yaro

upływa czas płynie rzeka
muzyka co gra poezja w nas

 

zachód słońca w nas budzi się świt
świat podaje moc podaje kopa

 

uciekniemy stąd na inny ląd
gdzie spokojnie i zielono

 

dobrze nam tutaj
 dobrze im w ich oborze

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 14 grudnia 2019
anonim