nigdy nie wiesz

Irena Świerżyńska

pomyślałeś  -  dobrze

twoje  myśli

 

ale  -  dalej nie wiesz

jak

 

ktoś  -  pochwali

ktoś  odrzuci  -  takie coś

 

bramka milczy

czeka

 

piłka skacze  -  jak daleko

blisko

lewy  prawy

 

kopniak duży

czy - etiuda oko mruży

 

Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 15 grudnia 2019
anonim