W tych oczach nie ma łagodności

Krzysztof

Oczy. 
Twardość kamienia. 

Oschłość uczonego. 

Czy mogą popłynąć z nich łzy? 

Kropla potu na czole.

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Krzysztof
Krzysztof
Wiersz · 15 grudnia 2019
anonim