Spadły z nieba płaczące gwiazdy
strumieniami popłynęły w dal
słychać szum wiatru
smutek rozpaczy
nad przepaścią
unoszone wśród gór
wznoszące się
wśród skał
nad obłokami
zanurzone w błękicie nieba
odbijają blask
na rumianych policzkach
rozjaśniają ciało
odsłaniając obraz
przed oczami.