Wśród planet

Krzysztof Kowalski.

Łapię marzenia

wypełniam nimi

moje zagubione serce

 

 

na szczycie skały

mają kształt zebranych

nieodgadnionych myśli

 

 

które rozwiał wiatr

unosząc je

wśród planet

nad niebem

ponad chmurami

rozproszone wśród gwiazd.

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
Krzysztof Kowalski.
Krzysztof Kowalski.
Wiersz · 18 grudnia 2019
anonim