Liryk wziął globus
i dodał własne jaskrawe barwy.
Gdy model świata zaczął szybko się obracać
i zlały się kolory,
poeta odszedł zrezygnowany.
Liryk wziął globus
i dodał własne jaskrawe barwy.
Gdy model świata zaczął szybko się obracać
i zlały się kolory,
poeta odszedł zrezygnowany.
dodał jaskrawe barwy.
Gdy model świata
zaczął się obracać
i zlały kolory
- poeta odszedł