idzie to co idzie

Jacek JacoM Michalski

jeszcze tego nie widać

ale krew już płynie

budzą się w nas mordercy

albo ja ciebie albo ty mnie

rozpierdolę ci łeb saperką

podejdę na palcach

kiedy będziesz gwałcił

moje prawo do własnej zupy

przetnę mordę na pół

zanim wezwiesz swojego boga

i będę z tym żył

wolę być żywy niż martwy

 

zapomnę

 

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 22 grudnia 2019
anonim
Usunięto 1 komentarz