massive x

gothar333

w dupie się przewraca

a w głowie zawierucha

idą święta

z każdym dniem bliżej...

xanax podają anioły

na recyklingowanych tackach

mrugając hologramowym okiem

w barszczu z uszkami

i usypiają na wieki

                                                amen

 

bredząc  niezrozumiale o miłości

                               

 

 

gothar333
gothar333
Wiersz · 23 grudnia 2019
anonim