drobnostka

Jacek JacoM Michalski

wspólnoty w szacunku

wszak wszyscy jesteśmy dziećmi Boga

choć różnie go nazywamy

niesienia sobie światła nie ognia

wiary która jest w nas

tak bardzo wspólna jak własna

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 24 grudnia 2019
anonim