Wśród planet

Krzysztof Kowalski.

W odbiciu lustra

i magii świąt

w strunach muzyki

nucę kolędę

 

 

Gdzie jesteś

 

 

Chwilo wspomnień

tych wydarzeń

z tamtych chwil  

 

 

Które zmieniły

nasz świat

dając nadzieję

na leprze życie

gdzieś ponad chmurami

pośród planet

wśród błyszczących gwiazd.

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 3 głosy
Krzysztof Kowalski.
Krzysztof Kowalski.
Wiersz · 25 grudnia 2019
anonim