biegnę w stronę nieba
w czarodziejskiej magii
świąt Bożego Narodzenia
wśród śpiewanych kolęd
i drogi pośród
gwiazd
nad oświetlonymi domami
naszych roztargnionych serc
i pustką która wznieca żar
unosząc nasze smutki
pośród chmur
nad błękitem nieba.