Sublimacja i Kompensacja
moje dwie siostry,
przyjechały do mnie.
Witam je serdecznie
najlepsze wiktuały
specjały dla gości na stole.
Freud, dobry wujek
też odwiedza często mój ogród
pełen dojrzałych jabłek i czereśni.
Zajada się, niedługo pęknie
od nadmiaru regresji.
Izolacja opisała historię,
która wydarzyła się niedawno,
potrafi pisać pięknie.
Dostała dar od Fiksacji
razem tworzą pamiętnik
na moje nieszczęście.
Projekcja najbliższa kuzynka
połamała w domu
wszystkie krzesła.
Więcej jej nie zaproszę.
Tłumienie, moja kochana
najmłodsza siostra
ona odwiedza mnie
codziennie.
Nawet jest zazdrosna o Annę.