nie pokazuj języka za wcześnie

Irena Świerżyńska

to wszystko

na teraz na dziś  -  na niby

 

ta - pomoc

 

jeszcze

rusza się w sieci

oczka  przerzuca  pajęcze

 

i szuka gdzie dziura

jak -  wyjdzie

 

zatrzymaj  język

nie pora na kamień

 

za wcześnie

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 2 głosy
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 26 grudnia 2019
anonim