Święta przybliżały się
w stronę serca
zapełniając chwile
wśród kolęd
Wnętrze rozpalał żar
wspomnieniami wigilijnej nocy
przy błękicie nieba
i błyszczących gwiazd
Które rozświetliły drogę
wśród blasku księżyca
prowadząc do chmur
gdzie spoglądał na nas
z obłoków nasz król
który pojawił się na ziemi
kiedy gwiazdka rozświetliła
na błękitnym niebie
magią czarodziejskich świąt.