zaściankowość

marzena

Volkswagen T - Roc, ganz neue?

nie, proszę pana to nie moje

jem buraki i fasolę

a, przepraszam, że ładnie

wyglądam

pracuję, ciężko pracuję

Nie powinnam

skromna rozwieszam plakaty

że jestem do wzięcia

na czole mam napisane

potrzebuję szczęścia

Nie zadowolę

Nie pozwolę

gdzie jest granica?

człowiekiem jestem

Mieszkam w stodole?

kobieta, która szuka

miejsca.

marzena
marzena
Wiersz · 27 grudnia 2019
anonim