moralność

Yaro

w życiu
jak prowadzisz się
bo ja tak jakbym jechał samochodem
z gracją i wszelkimi znanymi przepisami
nie łamię zasad zachowania się pomiędzy

obracam się dróg nie skracam
do przodu by nikt nie mandatował 
nie stać mnie by płacić do siedmiu dni

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 3 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 27 grudnia 2019
anonim