Literatura

moralność (wiersz)

Yaro

w życiu
jak prowadzisz się
bo ja tak jakbym jechał samochodem
z gracją i wszelkimi znanymi przepisami
nie łamię zasad zachowania się pomiędzy

obracam się dróg nie skracam
do przodu by nikt nie mandatował 
nie stać mnie by płacić do siedmiu dni

 


niczego sobie+ 3 głosy
2 osoby ma ten tekst w ulubionych
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Yaro
Yaro 28 grudnia 2019, 15:19
Viki daj spokój
przysłano: 27 grudnia 2019 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca