W myślach

Krzysztof Kowalski.

Pochmurne noce

serce utęsknione

 

 

Chwile powracają

z płatkami śniegu

opadając w myślach

nieskończonych marzeń

 

 

I unoszą się  w obłokach

pośród zagubionych planet
 


zasypiając w chmurach

w kołysance wieczornego snu.

 

Krzysztof Kowalski.
Krzysztof Kowalski.
Wiersz · 28 grudnia 2019
anonim