Atrament

Konrad Koper

Z łez, pyłu gwiezdnego,

pyłków z traw i kwiatów,

cząstek miłości, dobra,

wyciągu z fantazji…            

 

robię atrament.

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 28 grudnia 2019
anonim