Życzenia noworoczne

Krzysztof Kowalski.

Aby Sylwester był udany

by spełniły się marzenia

by miłości było wiele

i pieniędzy jeszcze więcej

w nadchodzącym  Nowym Roku

tego życzę moi drodzy

niech się spełnią te życzenia

kroczcie napełnieni szczęściem

z uśmiechem na twarzy

przez kolejnych wiele lat

lub przez resztę swojego życia.

 

Krzysztof Kowalski.
Krzysztof Kowalski.
Wiersz · 31 grudnia 2019
anonim
  • marzena
    Cóż, wypada podziękować i napisać wzajemnie ;)

    · Zgłoś · 4 lata