O kimś

Konrad Koper

Z mgły wyłania się sylwetka

- ktoś idzie w moim kierunku.

Widzę niewyraźny cień

oraz odbicie w zwierciadle.

 

Wreszcie witam się z Artystą.

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 1 stycznia 2020
anonim