moje ręce
moje nogi
moja dusza zawsze z boku
tobie,tobie - tyle ciepła
tyle lotu
wszystko rośnie w jednej głowie
i prostuje ścieżki śliskie
a - gdzie moje czułe
bliskie
kiedyś
przyjdzie
gdzieś - za progiem w desce chrupie
pomasuje przemaluje
wyprostuje i przygładzi
nogi
tobie
ot - i masz wszystko
blisko