o sobie

Lucky Person

miałem być wiatrem

jestem ledwie tym

którego wiatr dotyka

 

miałem być słońcem

nie jestem nawet 

jego promieniem

 

czemu

Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 5 stycznia 2020
anonim