jestem zbyt pijany
nie trzeźwieję od tysiąca lat
choć nie pije od tak dawna
nie da rady na trzeźwo
powietrze ma tyle procent
że uginają się nogi
schody tańczą pod butami
powiedziałbym pierdolcie się sami
zbyt dobrze wam idzie
dolejmy benzyny do ognia
dorzućcie węgla do pieca
podłoga zabija tancerzy
nowi idole plują starym
opium jak opium dla ludu
zawartość gówna w gównie
jestem statecznym buntownikiem
bolą mnie plecy
ale wciąż umiem rzucać brukowcem
wypalają lasy w Brazylii
pracują piły w Polsce
robimy to sami sobie
ja pierdolę
Australia krzyczy ogniem
"powiedziałbym pierdolcie się sami
zbyt dobrze wam idzie"