Hej, czujesz palmę
właśnie zakwitłam i czekam
pachnę, napięta i szczodra
nie patrz na wiek
wiesz, zgaszę światło
kokosem jestem, mleczkiem
które spijasz z moich ud,
ta wyspa jest bezludna
nigdy nie zapomnisz
jak gniotłam ustami twoje
ciało twarde jak orzech
pękasz pod naporem
ciepła, słyszę jęk i płacz
dobrze, kochanie, już dobrze
nie skończę, odlecisz
na planetę małp.
massage cream
and collagen