Patrzę wtulony w poduszkę
gwiazdy świecą mi w oczy
chwile jak ziarenka piasku
przesypuję między palcami
Niekiedy widzę nas w oknie
chociaż nie podchodzę do szyby
Oddaję tobie swoje serce
usypiam miłość we śnie
w odbiciu lustra zakrywam twarz
abyś nie widziała moich łez
które przelałem nocą wśród gwiazd
wysyłając ci sygnały przy blasku księżyca.