niosłeś duch - wznosiłeś wiarę
słowem
gotowałeś rosół razem
czeka nowe
całe masy z Tobą
czas
przestawił karty bliskie - nie to
światło świeci
nikt nie dzwoni i nie szuka
i ślisko - na polanie w lesie
poruszyło się mrowisko
za późno
dusza - ma towarzystwo
z kirem
w alei ostatniej
8 styczeń 2020 r