czuć brak czucia
gdy oczy są tylko szkłem
mówią że miłość leczy
nie da się zwrócić
pożyczone oddechy
odwodzą od modlitw
każda prośba jest stratą
diabeł narysowany na ścianie
przypomina i cegłom o ogniu
jest tak cicho jakby krukom
zabrakło powietrza do lotu
czas to tylko czas
krzesło wyrwane wisielcowi
dalej od najdalej
tam wszystkie odpowiedzi
tracą sens
krzesło wyrwane wisielcowi'
Zapamiętam- świetna!