you

Krzysztof Kowalski.

To Ty

nauczyłaś mnie kochać

otworzyłaś drogę

do mojego serca

 

połączyłaś miłością

więzi naszych uczuć

 

myślałem o tobie

zamykając oczy

 

nauczyłaś mnie

pokonywać ból

mojej zranionej duszy

która tonęła we łzach  

 

kroczyć wspólnie przez życie

będąc niezniszczalni.

 

Krzysztof Kowalski.
Krzysztof Kowalski.
Wiersz · 9 stycznia 2020
anonim
  • marzena
    niewidzialni i niezniszczalni ;) roboty ;)
    nowa technologia

    · Zgłoś · 4 lata