Rzuciłaś czar

Krzysztof Kowalski.

 

 

Zacząłem mówić do ciebie

byś otwarła twoje serce

nie chciałem być wiatrem

w twoich myślach

 

Dotykałem twoich włosów

twoich delikatnych dłoni

patrzyłem w twoją twarz

w twoje błękitne oczy

 

Rzuciłaś na mnie magię

byłaś jak zaklęty czar

byłem twoim rycerzem

w twoich snach.

Krzysztof Kowalski.
Krzysztof Kowalski.
Wiersz · 9 stycznia 2020
anonim
  • Yaro
    Zacząłem mówić
    byś otwarła serce
    nie chciałem być wiatrem
    w myślach

    Dotykałem włosów
    delikatnych dłoni
    patrzyłem w twarz
    w błękitne oczy

    Rzuciłaś magię
    jak zaklęty czar
    byłem rycerzem
    w twoich snach.

    · Zgłoś · 4 lata
  • Krzysztof Kowalski.
    Yaro Dotykałeś włosów ale nie wiadomo czy kobiety czy w swoich majtkach;) Patrzyłeś w twarz ale nie wiadomo w czyją;)

    · Zgłoś · 4 lata
  • marzena
    To ja wam Panowie nie będę przeszkadzać ;)
    dobranoc ;)

    · Zgłoś · 4 lata
  • Yaro
    chyba się nie dogadamy albo nie umiesz czytać

    · Zgłoś · 4 lata