„ Przed narodzinami byłeś w krainie przeznaczenia”.
- Powiedziała stara wróżka, rozkładając karty.
Kolejna zakrywa wyłożoną…
„ Przed narodzinami byłeś w krainie przeznaczenia”.
- Powiedziała stara wróżka, rozkładając karty.
Kolejna zakrywa wyłożoną…