Przeznaczenie

Konrad Koper

„ Przed narodzinami byłeś w krainie przeznaczenia”.

- Powiedziała stara wróżka, rozkładając karty.

 

Kolejna zakrywa wyłożoną…

 

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 11 stycznia 2020
anonim