grała tam i tu wywija
pupą kręci
kiedyś z kotem w głowie
i dziś dźwięcznej sceny szuka
czasem męskie spodnie nosi
albo - zrzuci
zostaw swoje kule bez treści
zza płotu nie rzucaj
ciepły wiatr zamieni loty
i zaprosi głębię
czeka
skromność klasa spokój
i och - jak ciężko
lżej
się żyje bez głupoty