Maryla

Jadwiga Danisz

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Jadwiga Danisz
Jadwiga Danisz
Wiersz · 12 stycznia 2020
anonim
  • marzena
    czegoś brakuje...ale taka cisza, wycisza umysł, to pomaga ;)

    · Zgłoś · 4 lata temu
  • Mithril
    ..."tekst" bez tekstu(?) Ekstra!

    · Zgłoś · 4 lata temu